Ascultă
Situaţii financiare la 30 iunie 2011 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - organisme de plasament colectiv cu act constitutiv - Societăţi de Investiţii Financiare (S.I.F.)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2011 pentru situaţiile financiare depuse de organismele de plasament colectiv cu act constitutiv - Societăţile de Investiţii Financiare (S.I.F.) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M.. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 09/08/2011 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Ordin
Situaţii financiare la 30 iunie 2011 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2011 pentru situaţiile financiare depuse de alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M.. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 09/08/2011 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Ordin
Situaţii financiare la 31 decembrie 2010 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - organisme de plasament colectiv cu act constitutiv - Societăţi de Investiţii Financiare (S.I.F.)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2010 pentru situaţiile financiare depuse de organismele de plasament colectiv cu act constitutiv - Societăţile de Investiţii Financiare (S.I.F.) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M.. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 22/03/2011 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 31 decembrie 2010 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2010 pentru situaţiile financiare depuse de alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M.. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 22/03/2011 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 30 iunie 2010 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - organisme de plasament colectiv cu act constitutiv - Societăţi de Investiţii Financiare (S.I.F.)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2010 pentru situaţiile financiare depuse de organismele de plasament colectiv cu act constitutiv - Societăţile de Investiţii Financiare (S.I.F.) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M.. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 04/08/2010 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 30 iunie 2010 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2010 pentru situaţiile financiare depuse de organismele de plasament colectiv cu act constitutiv - Societăţile de Investiţii Financiare (S.I.F.) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 04/08/2010 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 31 decembrie 2009 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - organisme de plasament colectiv cu act constitutiv - Societăţi de Investiţii Financiare (S.I.F.)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2009 pentru situaţiile financiare depuse de organismele de plasament colectiv cu act constitutiv - Societăţile de Investiţii Financiare (S.I.F.) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M.. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 18/03/2010 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 31 decembrie 2009 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2009 pentru situaţiile financiare depuse de alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M.. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat 18/03/2010 - vers.1.
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 30 iunie 2009 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2009 pentru situaţiile financiare depuse de alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M.. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 07/08/2009 - vers.1.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 31 decembrie 2008 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea si obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2008 pentru situaţiile financiare depuse de alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M.. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 30/03/2009 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 30 iunie 2008 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2008 pentru situaţiile financiare depuse de alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 06/08/2008 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 31 decembrie 2007 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2007 pentru situaţiile financiare depuse de alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 15/04/2008 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 30 iunie 2007 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2007 pentru situaţiile financiare depuse de alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 08/08/2007 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 31 decembrie 2006 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2006 pentru situaţiile financiare depuse de alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv) autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 21/03/2007 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 30 iunie 2006 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2006 pentru situaţiile financiare depuse de alte entităti (afară de organismele de plasament colectiv), autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M.
Actualizat în 08/08/2006 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice
Situaţii financiare la 31 decembrie 2005 pentru societăţi autorizate, reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. (Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare) - alte unităţi (afară de S.I.F.-uri şi Fonduri Deschise de Investiţii)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2005 pentru situaţiile financiare depuse de alte unităţi (afară de S.I.F.-uri şi Fonduri Deschise de Investiţii), reglementate şi supravegheate de C.N.V.M.
Actualizat în 21/03/2006 - vers.1.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Norme
metodologice