Ascultă
Situaţii financiare la 30 iunie 2011 pentru instituţii financiare nebancare (I.F.N.-uri)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2011 pentru situaţiile financiare depuse de instituţiile financiare nebancare (I.F.N.-uri). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 12/08/2011 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Ordin
Situaţii financiare la 31 decembrie 2010 pentru instituţii financiare nebancare (I.F.N.-uri)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2010 pentru situaţiile financiare depuse de instituţiile financiare nebancare (I.F.N.-uri). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 24/03/2011 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Noutati
Situaţii financiare la 30 iunie 2010 pentru instituţii financiare nebancare (I.F.N.-uri)
În conformitate cu prevederile Ordinului BNR nr.8/2008, termenul de depunere a raportărilor contabile semestriale de către instituțiile reglementate de Banca Naţională a României este până la data de 31 august.
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2010 pentru situaţiile financiare depuse de instituţiile financiare nebancare (I.F.N.-uri). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 05/08/2010 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Noutati
Situaţii financiare la 31 decembrie 2009 pentru instituţii financiare nebancare (I.F.N.-uri)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2009 pentru situaţiile financiare depuse de instituţiile financiare nebancare (I.F.N.-uri). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 23/03/2010 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Noutati
Situaţii financiare la 30 iunie 2009 pentru instituţii financiare nebancare (I.F.N.-uri)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2009 pentru situaţiile financiare depuse de instituţiile financiare nebancare (I.F.N.-uri). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 07/08/2009 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Noutati
Situaţii financiare la 30 iunie 2008 pentru instituţii financiare nebancare (I.F.N.-uri)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2008 pentru situaţiile financiare depuse de instituţiile financiare nebancare (I.F.N.-uri) Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 20/08/2008 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Noutati
Situaţii financiare la 31 decembrie 2008 pentru instituţii financiare nebancare (I.F.N.-uri)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2008 pentru situaţiile financiare depuse de instituţiile financiare nebancare (I.F.N.-uri). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 02/04/2009 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii