Ascultă
Situaţia financiară la 30 iunie 2011 pentru F.G.D.B. (Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2011 pentru situaţia financiară depusă de F.G.D.B. (Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 17/08/2011 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Ordin
Situaţii financiare la 31 decembrie 2010 pentru F.G.D.B. (Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2010 pentru situaţia financiară depusă de F.G.D.B. (Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 24/03/2011 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Situaţii financiare la 30 iunie 2010 pentru F.G.D.B. (Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2010 pentru situaţiile financiare depuse de F.G.D.B.-uri (fonduri de garantare a depozitelor în sistemul bancar). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 09/12/2010 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Situaţii financiare la 31 decembrie 2009 pentru F.G.D.B. (Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2009 pentru situaţiile financiare depuse de F.G.D.B.-uri (Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 24/03/2010 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Situaţii financiare la 30 iunie 2009 pentru F.G.D.B. (Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2009 pentru situaţiile financiare depuse de F.G.D.B.-uri (fonduri de garantare a depozitelor în sistemul bancar). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 14/08/2009 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Situaţii financiare la 31 decembrie 2008 pentru F.G.D.B. (Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 31 decembrie 2008 pentru situaţiile financiare depuse de F.G.D.B.-uri (fonduri de garantare a depozitelor în sistemul bancar). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 09/04/2009 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Situaţii financiare la 30 iunie 2008 pentru F.G.D.B. (Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar)
Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea, listarea şi obţinerea formatului electronic la 30 iunie 2008 pentru situaţiile financiare depuse de F.G.D.B.-uri (Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar). Aplicaţia include instrucţiuni de utilizare, norme, corelaţii, structura fişierelor de raportat pe dischetă/stick şi oferă posibilitatea listării de formulare goale sau în diferite faze ale completării.
Actualizat în 11/09/2008 - vers.1
Instrucţiuni Download
Formulare
Corelaţii
Noutati