Ascultă

Acţionează legal

ANAF te susţine!

integritate@anaf.ro

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală derulează o campanie naţională pentru conştientizarea modului în care faptele de corupţie ne afectează în plan personal, economic şi social. Campania este formată din două componente, care se adresează publicului larg pe de-o parte şi personalului ANAF pe de altă parte. 85% din finanţare - 1,07 mil lei - provine din Granturi Norvegiene 2009-2014, în cadrul proiectului "Creşterea integrităţii în Agenţia Naţională de Administrare Fiscală prin cooperare instituţională şi consolidarea capacităţii", iar 15% este asigurat din bugetul naţional.
ANAF susţine dezvoltarea colaborării cu fiecare contribuabil prin încurajarea moralităţii, corectitudinii şi a respectării legii. Direcţia generală de integritate (DGI) din cadrul ANAF este responsabilă de prevenirea şi combaterea administrativă a faptelor de corupţie, controlul intern şi asigurarea integrităţii profesionale a funcţionarilor publici din ANAF. Informaţii concrete privind posibile încălcări ale legii de către inspectorii ANAF pot fi transmise oricând la adresa integritate@anaf.ro.

Materiale campanie externă

Campanie - "Creşterea integrităţii în Agenţia Naţională de Administrare Fiscală prin cooperare instituţională şi consolidarea capacităţii"

Prezentare Direcţia Generală de Integritate