Ascultă

PREŢURILE MEDII ÎN ANUL 2014

ale produselor agricole pe baza cărora se calculează impozitul la veniturile din arendă, exprimate în natură conform art. 62 alin. (1) din Codul Fiscal 

 

PRECIZARE

Conform alin. 2^2.1  al art. 62 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, introdus prin OUG nr. 102/2013,  în cazul în care preţurile medii ale produselor agricole […] au fost modificate în cursul anului fiscal de realizare a venitului, […] noile preţuri pentru evaluarea în lei a veniturilor din arendă exprimate în natură, pentru determinarea bazei impozabile, se aplică începând cu data de 1 a lunii următoare comunicării acestora către direcţiile generale regionale ale finanţelor publice.

Totodată, conform pct. 135^2 din  HG nr. 44/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal,  introdus prin HG 84/2013, pentru determinarea bazei impozabile se vor avea în vedere preţurile medii ale produselor agricole ultimele care au fost comunicate de către Consiliul Judeţean sau Consiliul General al Municipiului Bucureşti, după caz.

 

 

JUDEŢUL

ALBA

HARGHITA

ARAD

HUNEDOARA

ARGEŞ

IALOMIŢA

BACĂU

IAŞI

BIHOR

ILFOV

BISTRIŢA-NĂSĂUD

MARAMUREŞ

BOTOŞANI

MEHEDINŢI

BRĂILA

MUREŞ

BRAŞOV

NEAMŢ

BUCUREŞTI

OLT

BUZĂU

PRAHOVA

CĂLĂRAŞI

SĂLAJ

CARAŞ-SEVERIN

SATU MARE

CLUJ

SIBIU

CONSTANŢA

SUCEAVA

COVASNA

TELEORMAN

DÂMBOVIŢA

TIMIŞ

DOLJ

TULCEA

GALAŢI

VÂLCEA

GIURGIU

VASLUI

GORJ

VRANCEA