Ascultă

   Din cauza unor probleme tehnice aferente domeniilor YAHOO.* şi FREEMAIL.HU, mesajele transmise de Ministerul Finanțelor Publice către adresele de e-mail din aceste domenii sunt foarte mult întârziate. Este posibil ca unii utilizatori înregistrați în cadrul portalului MFP-ANAF cu adrese de e-mail de acest tip să nu se poată autentifica în portal și nici să nu primească e-mail-urile de activare, înregistrare, reînnoire și revocare aferente serviciilor din cadrul acestui portal.

    Prin serviciul "Spaţiul Privat Virtual" [SPV] puteţi să vă informaţi asupra obligaţiilor fiscale pe care le aveţi neplătite, puteţi descărca decizii de impunere începând cu anul 2013, puteţi verifica cum declară angajatorul dvs. contribuţiile de asigurări sociale şi nu numai atât. SPV se îmbogăţeşte permanent. Serviciul este disponibil persoanelor din toată ţara, conform unor termeni şi condiţii accesibili aici: Termeni şi condiţii
Pentru a vă înregistra ca utilizator, accesaţi link-ul: Inregistrare persoane fizice. Dacă sunteţi deja înregistrat, accesaţi: https://pfinternet.anaf.ro
Dacă v-aţi uitat parola accesaţi meniul de recuperare credenţiale.
Pentru a sesiza orice problemă de natură informatică, vă rugăm să folosiţi: Formularul de contact alegând categoria "Asistenţă tehnică servicii informatice".

    Prin intermediul serviciilor web puse la dispoziţia utilizatorilor, se vor putea dezvolta aplicaţii independente (sau parte a celor de contabilitate/ERP), aplicaţii ce vor accesa serviciile oferite de SPV. Venim astfel în întampinarea societaţilor mari şi a persoanelor care au drepturi pentru foarte multe firme sau pentru mai mulţi împuterniciţi, oferindu-le o interfaţă mai facilă şi utilă pentru lucrul cu mai multe cui-uri, înlesnindu-le facilitaţile oferite de SPV. Pentru a utiliza acest serviciu web s-a dezvoltat un model de client pentru apelul serviciului, client disponibil la acest link.