PREŢURILE MEDII ÎN ANUL 2011
ale produselor agricole pe baza cărora se
calculează impozitul la veniturile din arendă, exprimate în
natură
conform art. 62 alin. (1) din Codul Fiscal
JUDEŢUL |
Preţuri medii, lei/kg, dacă nu se specifică altfel |
ALBA |
Grâu: 0,80; Orz: 0,70; Porumb boabe: 0,70; Cartof: 1,00; Fasole boabe: 6,00; Fasole verde: ; Varza: 1,50; Ceapa: 2,50; Tomate: 3,50; Ardei gras: 5,00; Castraveţi: 2,00; Mere: 2,50; Pere: 5,00; Struguri: 2,00; Piersici: 3,50; Caise: 6,00: ; Came in viu: Porc: 6,50; Vita: 4,00; Pasare: 8,00; Carne taiata carcasa: Porc: 13,00; Vita: 8,50; Pasare: 14,00; Lapte: 2,50; Brânzeturi proaspete: 14,00; Smântână: 12,00; Telemea: 16,00; Ulei: 6,50; Zahăr: 5,00; Ouă: 0,50 |
ARAD |
Grâu: 0,60; Orz: 0,60; Porumb boabe: 0,60; Cartof: 1,30; Fasole boabe: 6,00; Varză: 1,30; Ceapă: 2,00; Morcov: 2,00; Usturoi: 10,00; Tomate: 5,50; Ardei gras: 4,50; Castraveţi: 3,50; Mere: 2,50; Pere: 4,50; Struguri: 4,50; Nuci: 12,00; Carne în viu: Porc: 6,00; Vită: 5,00; Pasăre: 8,00; Carne tăiată: Porc: 12,00; Vită: 14,00; Pasăre: 10,00; Rapiţă: 2,00 ; Fl.Soarelui: 1,50; Soia: 1,70; Ouă: 0,50 lei/buc; Lapte: 2,50 lei/litru; Brânzeturi Proaspete: 12,00; Telemea: 18,00; Smântână: 10,00; Ulei: 6,50 lei/litru; Zahăr: 5,00; Lucernă, Fân: 0,50; Borceag: 0,80 |
ARGEŞ |
Preţuri în lei/tonă: Grâu de panificaţie: 662; Grâu furajer: 651; Orz furajer: 583; Orz pentru bere: 670; Porumb: 750; Floarea soarelui: 1408; Rapiţă: 1400; Morcov: 2225; Ceapă: 2000; Castraveţi: 2620; Ţelină: 4500; Tomate: 4000; Varză albă: 1000; Usturoi: 10000; Ardei: 2500; Vinete: 1250; Mere: 2000; Prune: 900 |
BACĂU |
Preţuri în lei/tonă: Grâu: 550; Porumb: 500; Cartofi: 800. |
BIHOR |
Grâu: 0,80; Orz: 0,60; Porumb 0,70; Floarea soarelui : 1,80; Rapiţă ulei : 1,90 ; Soia : 1,40 ; Cartof : 0,60; Mere: 1,00; Piersici: 1,50; Prune: 0,80 |
BISTRIŢA - NĂSĂUD |
Grâu: 1,00; Orz: 1,10; Porumb boabe: 0,80; Cartofi: 1,00; Fasole boabe: 7,00; Varză: 0,80; Ceapă: 1,50; Morcovi: 1,60; Mere: 1,00; Pere: 2,00; Prune: 1,00. |
BOTOŞANI |
Grâu: 0,68; Porumb boabe: 0,75; Cartof: 1,50; Fasole boabe: 5,00; Fasole verde: 3,50; Varză: 1,20; Ceapă: 1,60; Morcov: 1,90; Tomate: 3,20; Ardei gras: 3,50; Castraveţi: 2,30; Mere: 2,00; Pere: 3,50; Struguri: 3,80; Carne în viu: porc – 6,50, vită – 5,80, pasăre – 6,30; Carne tăiată: porc – 8,50, vită – 7,50, pasăre – 6,80; Lapte: 2,10 lei/litru; Brânzeturi proaspete: 10,30; Smântână: 9,40; Ouă: 0,56 lei/buc. |
BRĂILA |
Grâu : 0,67. Pentru celelalte produse agricole cuprinse în contractele de arendă, plata se face în echivalent grâu, în conformitate cu Legea arendei nr. 16/1994. Coeficienţii de conversie: grâu =1; orz = 1,1; porumb = 1,3; floarea soarelui = 0,4; cartofi = 5; sfecla de zahăr = 7. |
BRAŞOV |
Grâu de toamnă: 0,70 ; Orz de toamnă: 0,60; Orzoaică de primăvară: 0,60; Ovăz: 0,60 ; Porumb boabe: 0,70; Cartofi (nesortaţi): 0,60; Sfeclă de zahăr: 130,00 lei/t; Sfeclă furajeră: 40,00 lei/t; Fân natural: 0,25; Ceapă uscată: 1,50 lei/kg; Fasole boabe: 5,00; Tomate: 2,50; Morcov: 2,00; Varză: 1,20 ; Mere: 1,50 |
BUCUREŞTI |
Grâu: 0,77; Porumb boabe: 0,75 |
BUZĂU |
Grâu: 0,60; Porumb boabe: 0,60; Orz: 0,60; Orzoaică: 0,60; Floarea soarelui: 1,20; Struguri de vin: 1,20 |
CĂLĂRAŞI |
Grâu: 0,55; Porumb: 0,50; Floarea soarelui: 1,25; Soia: 1,25. |
CARAŞ-SEVERIN |
Grâu: 0,60; Orz: 0,40; Porumb boabe: 0,50; Cartofi: 1,30; Fasole boabe: 5,00; Fasole verde: 3,00; Varză: 1,00; Ceapă: 1,50; Morcovi: 1,80; Roşii: 3,00; Ardei: 3,00; Castravete: 2,00; Mere: 2,50; Struguri: 3,50; Piersici: 3,50; Pere: 3,50. |
CLUJ |
Grâu, secară, triticale: 0,50; Orz de toamnă: 0,48; Orzoaică de primăvară: 0,52; Ovăz de primăvară: 0,48; Porumb boabe pt. consum: 0,42; Floarea soarelui pt.consum: 0,80; Soia boabe: 0,85; Fasole boabe: 3,20; Mazăre boabe: 2,15; Rapiţă de toamnă pt.ulei: 0,86; Muştar boabe pt.consum: 1,15; Sfeclă de zahăr: 0,15; Tutun: 3,50; Cartofi timpurii şi de vară: 0,90; Cartofi de toamnă: 0,80; Legume de câmp: 1,20; Mere: 0,70; Pere: 1,00; Cireşe şi vişine: 2,00; Struguri pt.vin: 1,52; Prune: 0,80. |
CONSTANŢA |
|
COVASNA |
Cartofi consum: 0,60; Grâu de panificaţie: 0,60; Porumb boabe: 0,55; Orz, orzoaică (furaj) : 0,50 ; Carne porcine (viu) : 7,25 ; Carne bovine (viu) : 3,50 ; Carne tineret bovin : 5,50 ; Lapte de vacă : 0,75 |
DÂMBOVIŢA |
Orz, orzoaică: 0,38; Ovăz: 0,36; Porumb: 0,36; Fasole boabe: 5,50; Cartofi toamnă: 0,76; Varză: 0,30; Tomate câmp: 0,70; Castraveţi câmp: 1,20; Grâu: 0,38; Pere: 1,00; Morcovi: 1,50; Ceapă uscată: 1,20; Fasole păstăi: 3,76; Ardei gras: 0,80; Vinete: 1,83; Usturoi uscat: 1,20; Mere: 0,80; Prune: 0,60; Floarea soarelui: 0,60; Cireşe, vişine: 1,50. |
DOLJ |
Grâu: 0,65; Orz: 0,50; Porumb boabe: 070; Floarea soarelui: 1,00; Cartofi: 1,20; Fasole boabe: 4,50; Varză: 1,00; Ceapă uscată: 1,40; Morcov: 1,80; Tomate: 3,50; Ardei: 5,00; Castraveţi: 2,50; Struguri: 2,50 |
GALAŢI |
|
GIURGIU |
Grâu: 0,675; Orz : 0,725; Floareasoarelui: 1,325; Porumb: 0,750. |
GORJ |
Grâu: 0,67; Orz: 0,67; Porumb boabe: 0,73; Cartof: 1,15; Fasole boabe: 4,75; Fasole verde: 4,25; Varză: 1,95; Ceapă: 2,25; Morcov: 2,25; Tomate: 4,50; Ardei gras: 5,73; Castraveţi: 4,16; Mere: 2,40; Pere: 6,00; Struguri: 7,41; Piersici: 5,00; Carne în viu: porc 5,91, vită 5,00, pasăre 5,50; Carne tăiată: porc 8,50 vită: 10,00; Lapte: 2,15 lei/litru; Brânzeturi proaspete: 10,75; Smântână: 6,00; Telemea: 9,15; Ouă: 0,49 lei/buc. |
HARGHITA |
Grâu: 0,55; Orz, orzoaică: 0,50; Ovăz: 0,50; Porumb: 0,50; Cartofi: 0,60; Mere: 1,00; Morcovi: 0,90. |
HUNEDOARA |
Grâu: 0,70; Orz: 0,70; Porumb boabe: 0,80; Cartof: 2,00; Fasole boabe: 5,00; Varză: 1,75; Ceapă: 2,50; Morcov: 2,25; Tomate: 6,00; Ardei gras: 6,00; Castraveţi: 6,00; Mere: 3,00; Pere: 4,00; Struguri: 6,00; Piersici: 5,50 |
IALOMIŢA |
Grâu: 0,60; Orz: 0,75; Porumb: 0,60; Floarea soarelui: 1,68; Rapiţă: 1,71; Orez: 1,90 |
IAŞI |
Grâu: 0,39; Orz: 0,38; Orzoaică: 0,37; Secară: 0,37; Porumb: 0,32; Ovăz: 0,33; Triticale: 0,35; Cartofi: 0,60; Mere: 1,00 |
ILFOV |
Grâu: 1,0; Orz: 0,8; Ovaz: 0,8; Porumb boabe: 0,9; Floarea soarelui: 1,5; Rapiţă: 1,3; Mazăre verde: 3,0; Tomate: 3,0; Castraveţi: 1,5; Ardei gras: 3,0; Ardei gogoşar: 4,0; Varză: 0.75; Vinete: 3,50; Pepeni verzi: 0,75; Cartofi: 0,65; Ceapă: 1,75; Usturoi: 10,0; Lapte: 3,0; Ouă: 0,5 lei/buc |
MARAMUREŞ |
Preţuri în lei/tonă, fără TVA: Grâu: 900, Orz: 850; Porumb: 870; Fân: 420; Floarea soarelui: 1400 |
MEHEDINŢI |
Grâu: 0,50; Orz: 0,45; Ovăz: 0,40; Porumb: 0,60; Orzoaică: 0,60; Struguri: 1,80; Floarea soarelui: 1,20; Rapiţă: 1,20. |
MUREŞ |
Grâu: 0,70; Orz: 0,70; Orzoaică: 0,70; Ovăz: 0,70; Triticale: 0,60; Porumb: 0,55; Floarea soarelui: 2,00; Fân, lucernă, trifoi: 0,50; Tărâţe: 1,00; Furaje combinate: 1,20; Tomate/seră: 3,50; Ardei/seră: 2,50; Ardei capia/seră: 3,50; Ardei iute: 2,50; Castraveţi câmp/seră: 2,00; Gogoşar: 3,00; Vinete câmp/seră: 3,00; Ţelină: 3,50; Păstârnac: 4,50; Morcov: 2,10; Pătrunjel: 3,50; Fasole păstăi: 3,90; Fasole boabe: 5,50; Ceapă verde: 1,50 lei/legătură; Ceapă albă: 1,50; Ceapa roşie: 2,00; Usturoi: 6,50; Varză albă: 0,70; Varză roşie: 1,20; Ciuperci: 8,00; Conopidă: 4,00; Dovlecei: 2,00; Cartofi: 1,00; Material săditor: pomi, arbuşti, viţă: 10,00 lei/buc.; Mere: 2,50; Pere: 4,00; Gutui: 4,00; Nuci-miez: 20,00; Carne în viu: porc: 6,00; vită: 8,00; pasăre: 7,00; oaie: 12,00; Lapte: 2,00; Brânzeturi proaspete: 17,00; Telemea: 13,50; Smântână: 10,00; Ouă: 0,35 |
NEAMŢ |
Grâu boabe: 0,50; Orz boabe: 0,40; Orzoaică boabe: 0,40; Ovăz boabe: 0,50; Porumb boabe: 0,40; Floarea soarelui: 0,90; Fasole boabe: 3,00; Cartofi consum: 0,60; Rapiţă pentru ulei: 1,00; Sfeclă de zahăr: 0,10; Soia: 0,75; Struguri de vin: 0,70; Cireşe şi vişine: 1,50; Mere: 1,00; Fânuri perene: 0,50 ; Zahăr tos: 3,00. |
OLT |
Grâu: 0,56; Orz: 0,52; Porumb: 0,52; Rapiţă: 1,50; Floarea soarelui: 1,10. |
PRAHOVA |
Graâ: 0,60; Porumb: 0,55; Orz: 0,50; Orzoaică de toamna: 0,50; Soia: 1,30; Floarea soarelui: 1,30; Spanac: 4,00; Ceapă verde: 1,00; Tomate solar: 4,00; Tomate câmp: 2,50; Castraveti solar: 2,00; Castraveti câmp: 1,00; Varza de vara: 1,50; Varza De Toamna: 1,20; Cartofi Camp: 1,20; Fasole Boabe: 4,50; Fasole păstăi: 2,50; Mere: 2,00; Pere: 2,50; Prune: 1,50; Struguri vin: 1,00; Struguri de masa: 2,50; Vin : 4,00 lei/litru; Tuica: 13,00 lei/litru; Lapte: 1,10 lei/litru; Branza proasapata de vaci: 12,00; Smântâna: 12,00; Telemea vacă: 12,00; Telemea oaie: 15,00; Ouă: 0,40; Carne Tineret Bovin: 5,00; Carne Bovina Adulta: 3,00; Carne Tineret Ovin: 12,00; Carne Oaie: 1,60; Carne Porc: 4,80; Carne Pasare: 6,50 |
SĂLAJ |
|
SATU MARE |
Grâu: 0,65; Orz: 0,60; Porumb boabe: 0,55; Floarea soarelui: 1,20; Sfeclă de zahăr: 0,10 |
SIBIU |
Grâu de toamnă: 0,97; Orz de toamnă: 0,65; Orzoaică de primăvară: 0,78; Porumb boabe: 0,78; Floarea soarelui: 1,25; Soia: 0,95; Sfeclă de zahăr: 0,10; Cartofi: 0,98; Sfeclă furajeră: 0,12; Pajişti naturale – echivalent fân: 0,10; Lucernă – echivalent fân: 0,56; Măr: 1,35; Prun: 2,25; Struguri de vin: 1,35. |
SUCEAVA |
Grâu: 0,80; Orz: 0,80; Porumb boabe: 0,70; Cartofi: 0,50; Fasole boabe: 5,50; Varză: 0,40; Ceapă: 1,50; Morcov: 1,50; Tomate: 2,00; Ardei gras: 2,50; Castraveţi: 1,50; Mere: 1,80; Sfeclă zahăr: 0,15; Lucernă, trifoi, fân: 0,35; Borceag fân: 0,35; Porumb masă verde siloz: 0,15; Fân graminee perene: 0,25 |
TELEORMAN |
|
TIMIŞ |
Grâu şi secară: 0,65; Orz şi orzoaică: 0,47; Porumb boabe: 0,64; Floarea soarelui: 1,30; Soia: 1,25; Cartofi: 0,80; Tomate de câmp: 3,40; Struguri de vin: 1,00; Carne porcine în greutate vie: 6,00; Carne de bovine în greutate vie: 2,70; Carne ovine şi caprine în greutate vie: 5,20; Carne pasăre în greutate vie: 5,40; Ouă pentru consum: 0,25 lei/buc.; Lapte de oaie şi capră: 1,80 lei/litru; Lapte de vacă şi bivoliţă: 1,40 lei/litru; Miere de albine: 14,00 lei/kg. |
TULCEA |
Grâu: 0,55; Orz: 0,45; Ovăz: 0,30; Porumb: 0,60; Floarea soarelui: 1,20; Soia: 1,50; Rapiţă: 1,10; Fasole: 3,50; Cartofi: 0,80; Mere: 1,00; Struguri de masă: 1,20; Struguri pt. vinificaţie albi şi negri: 0,75; Rădăcionoase: 0,95; Varză: 0,80; Ardei: 1,40; Tomate: 1,00. |
VÂLCEA |
Grâu: 0,86; Orz: 0,93; Porumb: 0,98; Orzoaică: 0,94; Cartof: 1,22; Fasole boabe: 5,10; Fasole verde: 3,40; Varză: 1,35; Ceapă: 2,60; Morcov: 2,20; Tomate: 3,90; Ardei: 4,00; Castraveţi: 2,50; Mere: 3,00; Pere: 3,80; Piersici: 4,40; Struguri: 4,50. |
VASLUI |
Gâu: 0,54; Porumb boabe: 0,54; Floarea soarelui: 1,13; Orz: 0,50; Struguri pt. vin: 0,50. |
VRANCEA |